ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Μειώνουμε το χρόνο σπουδών στο μισό

Ο μέσος μαθητης μας της Δ' Δημοτικού μιλάει αγγλικά από την 3η εβδομάδα. Στον πρώτο μήνα μπορεί να γράψει ένα email με προσωπικές πληροφορίες και τελειώνοντας την 6η Δημοτικού δίνει για Lower

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Μισός χρόνος σημαίνει μισά δίδακτρα

Οι τιμές μας φέρνουν χαμόγελο. Αρχίζουν απο 40€ μηνιαίως και είναι σταθερές για όλη τη διάρκεια κάθε προγράμματος. Είναι κανονικές τιμές, όμως τελειώνεις γρηγορότερα, άρα τελικά πληρώνεις λιγότερα.

ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Δίνεις εξετάσεις με γραπτή εγγύηση επιτυχίας

Ολοκληρώντας το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών είσαι πανέτοιμος να πάρεις μέρος στς επίσημες εξετάσεις Διεθνών Πτυχίων επιπέδου Β2 και C2 όπως ECCE, ECPE, FCE, CPE, IELTS, TOEIC, TOEFL, κλπ.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

Το μάθημα μοιάζει με video game

Κάθε lesson είναι ένα απολαυστικό animation που σου χαράζει άκοπα τη γνώση στο μυαλό. Αν καταφέρεις να λύσεις το quiz που ακολουθεί, τότε μόνο ξεκλειδώνει το επόμενο lesson και η μάθηση γίνεται συναρπαστική!

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μαθαίνεις με το δικό σου ρυθμό

Δεν υπάρχει πια τμήμα να σε καθυστερεί ή να σε σπρώχνει. Αν κατάλαβες, λύνεις το quiz και προχωράς. Αν "κολλήσεις" ζητάς τη βοήθεια του δασκάλου και ξαναπροσπαθείς. Έτσι μαθαίνεις σίγουρα και στέρεα, χωρίς κενά.

2 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ 1 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Γλιτώνετε χρόνο και ταλαιπωρία στις μετακινήσεις

Αν έχετε δύο ή περισσότερα παιδιά διαφορετικών ηλικιών και επιπέδων, μπορείτε να τα φέρνετε την ίδια ώρα με ένα μόνο δρομολόγιο. Το μάθημα ούτως ή άλλως γίνεται ατομικά πάνω στον κάθε μαθητή ξεχωριστά!

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ

Αλλάζεις ώρα μαθήματος όποτε θέλεις

Οι καθηγητές είναι εκεί τις ίδιες ώρες καθημερινά κι εσύ επιλέγεις τις ώρες που σε βολεύουν και τις αλλάζεις όσο συχνά θέλεις. Προσαρμόζεις το μάθημα στη ζωή σου - όχι τη ζωή σου στο μάθημα.

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ή ONLINE

Κάνεις μάθημα απ' όπου κι αν βρίσκεσαι

Μπορείς να έρχεσαι στο φροντιστήριο για να είσαι με τους φίλους σου, μπορείς να κάνεις μόνο Online αν ζεις μακριά ή μπορείς να συνδυάζεις τα δύο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το μάθημα θα έχει την ίδια σταθερή ποιότητα.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ

Το παιδί σας μιλάει αγγλικά από την 3η εβδομάδα

Κάνει ατομικά Listening & Speaking Activities με τον καθηγητή του κι εσείς μπορείτε να το ακούτε μέσω της πλατφόρμας. Εφαρμόζει άμεσα όσα έμαθε και αποκτά αυτοπεποίθηση στην προφορική επικοινωνία

ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Δεν σε δυσκολεύουν οι μαθησιακές δυσκολίες

Η οπτικοποίηση της γραμματικής, οι αναρίθμητες ακουστικές και προφορικές δραστηριότητες και η χρήση πληκτρολογίου και φωνητικής υπαγόρευσης στα γραπτά, αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό κάθε μαθητή με ιδιαιτερότητες!

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όχι πια πτυχία χωρίς αντίκρυσμα

Οι μαθητές μας χρησιμοποιούν τα αγγλικά στην καθημερινότητά τους. Κατανοούν διαλόγους ταινιών, διαβάζουν έντυπα, γράφουν emails, μιλούν με φίλους από το εξωτερικό και συχνά διορθώνουν κι εσάς - όλα σε χρόνο ρεκόρ!

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Δίνουμε κίνητρα στους μαθητές μας να αριστεύσουν

Υποτροφία 3.000€ για τον πρώτο νικητή του ετήσιου ENGLISH SUPERFAST EXCELLENCE AWARDS, 100% δωρεάν φοίτηση ενός έτους για τον δεύτερο και έκπτωση διδκάκτρων 50% για τον τρίτο.

TOP

Call Now