ΑΡΘΡΟ

Αναδημοσίευση από Voria.gr

Ευχαριστούμε θερμά τη Voria.gr για το εξαιρετικό ρεπορτάζ.

Ανάπτυξη ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗς πανδημίας; Και όμως, γίνεται!

Ένα φροντιστήριο στο Φάληρο, ένα στο Ωραιόκαστρο και ένα στην Αθήνα προστέθηκαν πρόσφατα στο δίκτυο των 26 συνολικά φροντιστηρίων της English Super Fast.

Τρία νέα φροντιστήρια, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα, προστέθηκαν φέτος το καλοκαίρι στο δίκτυο των 26 συνολικά φροντιστηρίων που λειτουργούν με τα καινοτόμα προγράμματα της εταιρείας English Super Fast. Η εταιρεία από το 2016 επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη του δικτύου της, στην παραγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στην εκπαίδευση των καθηγητών της και την επιμόρφωση των στελεχών της.

Πρόκειται για χώρους υψηλής αισθητικής που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την εταιρεία Blue Frog με την επίβλεψη των αρχιτεκτόνων Μαρίας Φυτανίδη στην Αθήνα και Ιάσωνος Κουτσομητέλη στη Θεσσαλονίκη. Έχουν το κατακόκκινο χρώμα των φροντιστηρίων του brand και φέρουν το κατοχυρωμένο λογότυπο με σήμα το λαβύρινθο και τη χαρακτηριστική μασκώτ, τον υπερήρωα.

Τί συμβολίζουν τα σήματα

«Τα σήματά μας έχουν το καθένα το δικό του ιδιαίτερο συμβολισμό» λέει η κ. Νίκη Πασχαλίδου, δημιουργός του καινοτόμου διδακτικού concept

Αγγλικά με ταχύτητες ... στο κόκκινο! 

«Με τα προγράμματά μας οι μαθητές παίρνουν Lower σε 1-3 έτη και Proficiency σε 1 μόλις έτος, γι’ αυτό άλλωστε και λεγόμαστε Super Fast. Το κόκκινο χρώμα λοιπόν παραπέμπει σε υψηλές ταχύτητες».


Τα Αγγλικά σου φαίνονται λαβύρινθος; Όχι πια!

«Τα αγγλικά είναι μια απλή σχετικά γλώσσα, έχει όμως εντελώς διαφορετική δομή και λογική. Αν προσπαθήσεις να τη διδάξεις όπως τις άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες, μοιάζει λαβύρινθος. Η μοναδική μεθοδολογία English Super Fast δείχνει το δρόμο μέσα από το λαβύρινθο. Με βάση τη λογική - και όχι την απομνημόνευση - η γλώσσα χαρτογραφείται στο μυαλό του μαθητή και είναι πάντα σίγουρος γι’ αυτό που λέει, επειδή ξέρει το γιατί.».

Γίνε Superhero στα Αγγλικά!

«Ο υπερήρωας συμβολίζει το μοντέρνο, το καινοτόμο, κάτι που ήρθε από το μέλλον, κάτι που με τη δύναμή του σε βοηθάει να καταφέρεις πράγματα που νόμιζες απραγματοποίητα – ακριβώς όπως το πρόγραμμά μας σε βοηθάει να μάθεις απίστευτα γρήγορα και εύκολα.
Όμως ταυτόχρονα ο υπερήρωας είναι και κάτι που αγαπούν τα σημερινά παιδιά, ταυτίζονται μαζί του και το συσχετίζουν με το gaming. Φιλοσοφία μας είναι ότι η μάθηση δεν πρέπει να αποτελεί καταναγκασμό αλλά απόλαυση. Γι’ αυτό και στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έχουμε ενσωματώσει στοιχεία gamification, όπως quiz κλειδωμένα με σκορ, διάφορες ανταμοιβές, leaderboard πρωταθλητών, παιχνίδια ρόλων κλπ.  Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το κεντρικό μας πρόγραμμα ονομάζεται“Superhero”».

Φάληρο - νεο English SUPER FAST

Στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 8, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης απέναντι από το εμβληματικό κινηματοθέατρο Ράδιο Σίτυ, βρίσκεται το ένα από τα δύο νέα English Super Fast της Θεσσαλονίκης. 

Ιδιοκτήτρια είναι η κ. Μαρίνα Χάσπαρη, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρούσε ατομική επιχείρηση ΚΞΓ στον ίδιο χώρο.

«Το φροντιστήριο έχει ήδη γίνει το talk of the town και μάλιστα σε περίοδο διακοπών! Με σταματάνε στο δρόμο οι γείτονες, οι μαθητές μου στέλνουν μηνύματα, οι πάντες είναι ενθουσιασμένοι. Το κοιτάς κι αμέσως καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κάτι φρέσκο, μοντέρνο, ποιοτικό - κι όχι μόνο στην εμφάνιση. Η διδασκαλία των αγγλικών είχε βαλτώσει εδώ και χρόνια κι έψαχνα κάτι που να αλλάξει την κατάσταση. Τυχαία γνώρισα το English Super Fast και γοητεύτηκα! Ο κόσμος σήμερα ζητάει αποτελέσματα σίγουρα, γρήγορα, χωρίς άδικο κόπο και σε φιλικές τιμές. Το English Super Fast τα προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα. “Μιλάει τη γλώσσα” των παιδιών και τα κάνει να “κολλάνε” στο μάθημα όπως με τα video games. Η εκπαίδευση στην Ελλάδα πρέπει επιτέλους να προχωρήσει. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά!» 

Βασ. Όλγας 8, Θεσσαλονίκη - Τ: 2310 854 390

Ωραιοκαστρο - νεο English SUPER FAST

Αλλά και το Ωραιόκαστρο έχει από φέτος το δικό του English Super Fast, στην οδό Καβασίτου 30 και Βασ. Γεωργίου γωνία. 

Η ιδιοκτήτρια, κ. Νίκη Καραθανάση είναι παλιά γνώριμη με την εταιρεία.

«Η συνεργασία μας άρχισε το 2018 όταν εισήγαγα τα εκπαιδευτικά προγράμματα English Super Fast στα φροντιστήρια που διατηρώ σε Σίνδο και Κύμινα. Το πρόγραμμα έκανε τη ζωή εύκολη σε όλους μας – μαθητές, καθηγητές και γονείς. Τα παιδιά το λάτρεψαν, έχουμε κάθε χρόνο σταθερά 100% επιτυχία στις εξετάσεις, και οι γονείς γλιτώνουν τα μισά δίδακτρα. Η συνεργασία με την εταιρεία ήταν άψογη, έτσι αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα και να ανοίξω English Super Fast στο Ωραιόκαστρο. Η τοπική κοινωνία ήδη το αγκάλιασε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού και με καλή δουλειά όπως πάντα, τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν κι άλλα.» 

Καβασίτου 30, Ωραιόκαστρο - Τ: 2310 699 578

Νεα Σμυρνη - νεο English SUPER FAST

Αρτάκης 42, Νέα Σμύρνη, Αθήνα - T: 210 933 00 88 

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό για την εταιρεία αφού, εκτός των δύο στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε κατασκευαστικά και θα λειτουργήσει σύντομα και τρίτο ολοκαίνουργιο εταιρικό φροντιστήριο στη Νέα Σμύρνη

Το English Super Fast της Νέας Σμύρνης είναι το στολίδι της εταιρείας, καθώς  διαδέχεται το ιστορικό φροντιστήριο Σιοτρόπου - Βασιλάκη το οποίο λειτούργησε αδιάλειπτα για 60 ολόκληρα χρόνια και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς στην περιοχή.

Είναι το πρώτο English Super Fast στα νότια προάστια, ενώ το brand εκπροσωπείται ήδη σε διάφορες περιοχές των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Επίσης μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες η εταιρεία ολοκλήρωσε τη σήμανση και την εσωτερική διακόσμηση τριών ακόμη εταιρικών φροντιστηρίων που ήδη λειτουργούν στην Αθήνα.

 


Πλατεία Γκύζη - Βεργοβίτσης 8 - Τ: 210 64 33 467  

 


Άνω Λιόσια - Καραϊσκάκη 2 & Β. Μελετίου 49 -  Τ: 210 24 73 251  


Αγ. Βαρβάρα - Στεφάνου Σαράφη 25 - Τ: 210 56 17 002 

 

Αγγλικά
"απο αλλο πλανητη"
σε προσγειωμενη τιμη

26 κέντρα English Super Fast μέσα σε πέντε χρόνια. από μία εταιρεία που φιλοδοξεί να φέρει τη νέα εποχή στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Σε τι οφείλεται αυτή η ιλιγγιώδης ανάπτυξη και μάλιστα σε καιρό πανδημίας;

«Απλά προσφέρουμε περισσότερα,» απαντάει η κ. Πασχαλίδου.

«Μαθητές, γονείς, καθηγητές, επιχειρηματίες της εκπαίδευσης, οι πάντες βγαίνουν κερδισμένοι μέσα από ένα συνδυασμό καινοτομιών και με την αξιοποίησητης σύγχρονης τεχνολογίας, Όπως φαίνεται και από τις αίθουσες διδασκαλίας μας, πρόκειται κυριολεκτικά για Αγγλικά από άλλο πλανήτη.»

Αίθουσα Διδασκαλίας

«Ταυτόχρονα όμως κρατούμε τις τιμές αυστηρά προσγειωμένες. Θέλουμε τα ποιοτικά Αγγλικά να είναι προσιτά σε όλους και όχι μόνο προνόμιο των λίγων. Τα μηνιαία δίδακτρά μας κινούνται στα κατώτερα επίπεδα της αγοράς, αλλά απαιτούνται τα μισά χρόνια σπουδών - άρα ο καθένας καταλαβαίνει  ότι θα πληρώσει συνολικά τα μισά δίδακτρα. Όπως είπα και πριν, παιδιά και γονείς βγαίνουν όλοι κερδισμένοι.»

Αίθουσα Διδασκαλίας

Η βραβευμένη καινοτομία English Super Fast

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014, το πρόγραμμα English Super Fast βραβεύτηκε στο διεθνές συνέδριο τεχνολογίας Web Summit του Δουβλίνου. Η κ. Πασχαλίδου μας εξηγεί ποια ήταν χαρακτηριστικά εκείνα του προγράμματος που απέσπασαν τη διάκριση.

«Μέχρι τώρα για να μάθεις αγγλικά είχες δύο επιλογές: ή σχολικό τμήμα ή ιδιαίτερο μάθημα, το καθένα με τα υπέρ και τα κατά του. Εμείς παρουσιάζουμε τον ατομικό ρυθμό εκμάθησης (self-paced learning), που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο.

Καταργούμε το παραδοσιακό τμήμα που άλλους τους καθυστερεί άσκοπα κι άλλους τους «τρέχει» πέραν των δυνάμεών τους και τους δημιουργεί κενά. Επιτρέπουμε στο μαθητή να προχωράει όσο γρήγορα ο ίδιος μπορεί, όπως στο ιδιαίτερο μάθημα, και ταυτόχρονα να βρίσκεται στην αίθουσα με τους συμμαθητές του, να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες και να κοινωνικοποιείται. 

Αφού δεν υπάρχει τμήμα, δεν υπάρχει ωράριο. Ο μαθητής επιλέγει ελεύθερα τις ώρες μαθήματος και μπορεί να τις αλλάξει όποτε θέλει ακόμη και 10 λεπτά νωρίτερα. Αδέλφια διαφόρων ηλικιών και επιπέδων μπορούν να κάνουν μάθημα ταυτόχρονα και οι γονείς γλιτώνουν δρομολόγια. Το μάθημα προσαρμόζεται σε σένα, όχι εσύ στο μάθημα.

Τέλος, αφού δεν υπάρχει τμήμα, δεν υπάρχει χαμένο μάθημα. Αν τύχει να απουσιάσεις, όταν επιστρέψεις απλά συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες ή εναλλακτικά κάνεις το μάθημα online στην ίδια μέρα και ώρα ή σε άλλη που σε βολεύει. Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα μαθήματος και είναι ανοιχτό συνεχώς για επαναλήψεις.»

 

Οι άνθρωποι πίσω απ' το πρόγραμμα

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι για να πετύχει κάτι μακροπρόθεσμα, πρέπει να κερδίζουν όλοι όσοι συμμετέχουν.  Οι καθηγητές που υλοποιούν το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Η κ. Πασχαλίδου μας μιλάει για τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

«Απασχολούμε μόνο πιστοποιημένους καθηγητές που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά στο πρόγραμμα, που αμείβονται σοβαρά και που εργάζονται σοβαρά. Οι καθηγητές μας ασχολούνται με κάθε μαθητή ξεχωριστά, λύνουν τις προσωπικές του απορίες και τον εκπαιδεύουν ατομικά τόσο στο Speaking όσο και στο Writing. Το αποτέλεσμα είναι οι μαθητές να μιλάνε αβίαστα αγγλικά από την τρίτη κιόλας εβδομάδα σπουδών και τελικά να αριστεύουν στις προφορικές και γραπτές εξετάσεις.»

«Γι’ αυτό άλλωστε μπορούμε και δίνουμε σε όλους τους μαθητές μας γραπτή εγγύηση επιτυχίας. Γιατί σε μας η επιτυχία είναι αναπόφευκτη!» κλείνει χαμογελώντας.

Αγγλικά σε ... Past Simple?
Κάντε τα … Future Perfect !

Αν λοιπόν ο τρόπος που μαθαίνετε Αγγλικά είναι λίγο… Past Simple, δοκιμάστε να τον κάνετε … Future Perfect με αυτό το νέο μοντέλο εκμάθησης.

Μπείτε στο website της εταιρείας: https://www.english-superfast.com/ 
ή επικοινωνήστε απ’ ευθείας στο 6987 09 63 61
ή στο
info@english-superfast.com

Υποδοχή - Γραμματεία

TOP

Call Now